Roma in spoor van de leiders

Maarten Vandenabeele
| 0 reacties
Roma in spoor van de leiders
Foto: © SC

Dankzij een verdiende overwinning tegen Fiorentina blijft AS Roma in het spoor van leiders Inter en Palermo, die nog 4 punten verderop staan. Fiorentina blijft na de nederlaag hangen op 0 punten.

Zonder de geblesseerde Toni was de aanval van de bezoekers onthoofd en de Viola gingen dan ook voorzichtig van start. Toch kwamen ze verrassend op voorsprong: na een hoekschop kwam de bal tot bij Ujfalusi die in de hoek binnenschoot, 0-1 na 15 minuten. De Giallorossi moesten bekomen van de onverwachte achterstand en het was al bijna rust voor de gelijkmaker tot stand kwam: De Rossi (foto) vuurde vanop grote afstand richting doel en Frey kon de bal niet tegenhouden, 1-1. 

Na 4 minuten in de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong: een voorzet van Tonetto werd gedevieerd tot bij Taddei, die de kans niet liet liggen, 2-1. In de 66e minuut was de match gespeeld: een voorzet van Panucci vond Taddei, die zijn tweede van de avond scoorde, 3-1. Een sterk Roma controleerde verder rustig de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties