Eto'o herstelt sneller dan verwacht

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Eto'o herstelt sneller dan verwacht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Goed nieuws voor FC Barcelona en z'n Kameroense spits Samuel Eto'o. Toen de spits geblesseerd uitviel tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea werd gevreesd voor een inactiviteit van vijf maanden, maar die termijn mag bijgesteld worden.

Eto'o vertrekt binnenkort naar Mallorca om verder aan zijn herstel te werken. Hij liet weten aan het Catalaanse radiostation RAC-1 dat hij over drie weken alweer met een bal kan beginnen trainen. Volgens de dokters zou z'n knie ook erg goed reageren op de oefeningen.

Ondanks de progressie in de heling van de blessure zal er geen haast gemaakt worden met het herstel. "Ik moet het voorzichtig doen en goed luisteren naar mijn knie maar die vertelt me dat ik momenteel op de goede weg zit", aldus Eto'o. "Ik denk dat ik geen vijf maanden nodig zal hebben om volledig te revalideren. Ik voel geen pijn meer maar het enige probleem is dat ik spierkracht verloren heb en die moet ik terug opbouwen", besluit de Kameroense aanvaller.

Frank Rijkaard zal alvast erg blij zijn met het nieuws. Momenteel ontbreekt het bij Barcelona aan vuurkracht in de aanval waardoor belangrijke partijen tegen Real Madrid en Chelsea verloren gingen of leidden tot misschien fataal puntenverlies.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties