Het was een ramp voor de Belgen

Philippe Crols
| 0 reacties
Het was een ramp voor de Belgen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag 11 was een regelrechte ramp voor onze landgenoten. Enkel het team van Peter van der Heyden, Wolfsburg, wist punten te sprokkelen. De linksachter kwam echter wel niet in actie. Verder verloren alle teams waar Belgen op de loonlijst staan. 

Voor een Belgische overwinning in Duitsland kunnen we normaal meestal terecht bij Daniël Van Buyten maar niet deze keer. Onze landgenoot ging met Bayern in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Hannover. 

Ook Gladbach verloor. Thuis tegen Schalke 04 werd het 0-2. Bernd Thijs speelde de hele wedstrijd. Sonck mocht een dikke tien minuten voor tijd invallen, maar toen was het kalf al verdronken. Daems is geblesseerd en speelde dus niet. 

Joris Van Hout speelde met Bochum twintig minuten mee tegen Leverkusen. Ook de spits kende geen geluk, want zijn team verloor met 1-3 van Leverkusen en komt daardoor op de laatste plaats terecht. 

Dan zijn er nog twee andere Belgen die geblesseerd zijn. Peter van der Heyden zag tot zijn groot genoegen dat Wolfsburg voor de derde maal op rij won. Dit keer was Mainz het slachtoffer. HSV, de ploeg van Kompany, verloor dan weer. Stuttgart was met 2-0 te sterk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties