Inter denkt aan nieuw stadion

Inter denkt aan nieuw stadion
Foto: © SC

Massimo Moratti, eigenaar en voorzitter van Inter, denkt eraan om weg te trekken uit het Giuseppe Meazza-stadion en een nieuw stadion in het westen van de stad op te trekken. De reden is dat het huidige stadion, waar ook aartsrivaal AC Milan in speelt, eigendom van de stad is en de concessie steeds duurder en duurder wordt. De huidige concessie loopt nog tot 2010.
 
Het project dat Moratti en de andere bestuursleden van Inter bestuderen zou 125 miljoen euro kosten en er zouden 60 000 toeschouwers in kunnen. Ook Adriano Galliani, vice-voorzitter van AC Milan, liet in het recente verleden weten dat de Rossoneri er aan denken om weg te trekken uit het stadion dat de Milan-getrouwen San Siro noemen.
 
Moratti: “We denken aan een stadion dat geheel van ons zal zijn. Het is een interessant project dat zorgvuldig zal moeten bestudeerd worden. We hebben vele jaren verspild om de zaak rond het Giuseppe Meazza-stadion op te lossen. Ik vind dat het stadsbestuur met ons zou moeten praten om te kunnen verstaan wat de mogelijke opties zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties