Stankovic kan verlengen bij Inter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stankovic kan verlengen bij Inter
Foto: © SC

Inter Milaan wil graag het contract van middenvelder Dejan Stankovic openbreken en verlengen. De Serviër maakt momenteel een uitstekend seizoen door met de nerazzuri en dat is de Spaanse topper Real Madrid niet ontgaan, meldden verschillende Italiaanse media vandaag.

Met een mogelijk nieuw voorstel voor een contractverlenging wil Inter de buitenlandse interesse ontzenuwen. Stankovic en Inter zullen binnenkort met elkaar aan tafel gaan zitten om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

De zaakwaarnemer van Stankovic, Vinicio Fioranelli, heeft de tijdsdruk voor Inter al wat opgevoerd. "Ze moeten weten wat ze willen. Als Stankovic een nieuwe club wil vinden, is dat voor hem echt geen probleem. Er is interesse genoeg", aldus Fioranelli.

Het contract van Stankovic bij Inter loopt nog tot de zomer van 2008. Mocht Stankovic weg willen bij Inter, dan zal het wil het nog een grote som geld vangen de Serviër deze zomer van de hand moeten doen. Voor Stankovic bij Inter speelde, maakte hij eerder al furore in het shirt van Lazio Roma.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties