Stoitchkov razend op spelers

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stoitchkov razend op spelers
Foto: © SC

De Bulgaarse bondscoach Hristo Stoitchkov is razend op zijn spelers. Hij heeft ze gewaarschuwd niet nog eens zo ongemotiveerd te spelen als in de vriendschappelijke interland van gisteren in Slowakije. "Ik ben erg teleurgesteld in wat de spelers gisteren op de mat legden. Het is onacceptabel dat we zo ver beneden ons niveau kunnen spelen. Ik hoop dat de spelers hun lesje hebben geleerd. Je kunt het je niet veroorloven alleen maar het shirt van je land te dragen. Er werd niet serieus gewerkt", aldus Stoitchkov. Bulgarije verloor gisteren op het veld van Zilina met 3-1 van de Slowaken.

Ook de nieuwe aanvoerder en Club Brugge-killer Dimitar Berbatov gaf toe dat er weinig bezieling in het team zat. "Het was armoedig. Dat we niet gemotiveerd waren, was overduidelijk. Als we dit soort fouten blijven maken, gaan de tegenstanders makkelijk kunnen scoren", was de analyse van de Tottenham-spits.

In Groep G voor de kwalificatie voor het Euro 2008 in Zwitserland en Oostenrijk staat Bulgarije momenteel op een tweede plaats. Het verzamelde in vier duels twee punten minder dan leider Nederland. Op 28 maart speelt Bulgarije in eigen huis tegen Albanië.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties