Geel verliest 2 punten aan Londerzeel

Gentil Dossche
| 0 reacties
Geel verliest 2 punten aan Londerzeel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Langs de ring rond Geel was alles aanwezig om de Londerzeelse voetballers onder de indruk te laten zijn van het gebeuren. David tegen Goliath: het duel tussen de vele spelers met eersteklasse ervaring en de amateurs van SK Londerzeel.
 
De wedstrijd zelf werd een potje eenrichtingsvoetbal. Tot ontsteltenis van het thuispubliek stond echter een sublieme Olivier Van Impe in het bezoekende doel. Van bij de start nam Geel het initiatief en Londerzeel moest de wet van de sterkste ondergaan. Criel en Van Hees vonden Van Impe op hun weg. Caramazza besloot over en Van de Weyer viseerde het zijnet. De bezoekers konden geen enkele kans bijeen voetballen maar haalden toch de nul bij de rust.

Onmiddellijk na de koffie werd het plots stil in het goed gevulde stadion. Steven Hilaerts kopte een voorzet van Lorenzo tegen de touwen en Londerzeel stond zowaar op 0-1! Voor Hilaerts meteen zijn 7de treffer van het seizoen. Geel reageerde furieus en Van Impe verijdelde pogingen van Criel, Van de Weyer en Pelic. De Geelse voorhoede morste bovendien met de kansen. Kort voor het kwartier zag invaller Hegelmeers een doelpunt afgevlagd, maar iets later was het toch raak. Pelic kon terugleggen op Van de Weyer en de 1-1 stond op het bord. Geel rook de zege maar Van de Weyer trapte een uitstekende kans naast. Het thuispubliek kreeg de schrik om het hart toen Schuermans een stifter van Kevin Bogemans moest neutraliseren. Even later miste diezelfde Bogemans nog dé kans op een superstunt.

Geel:
Schuermans, Verwimp, Van Hees, De Koninck, Dello, Van de Weyer, Van Geel, Pelic, Criel, Delorge, Caramazza (54' Hegelmeers)

SK Londerzeel:
Van Impe, Janssen (65' Van den Broeck), Van Wemmel, Houthuys, Brouwers (76' Van Goethem), Tordoir, De Smedt, Geerinck, Van Rumst, Lorenzo (82' Bogemans) en Hilaerts

Doelpunten: 46' 0-1 Hilaerts, 63' 1-1 Van de Weyer
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties