Heerenveen dacht aan Denneboom

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heerenveen dacht aan Denneboom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

SC Heerenveen denkt er misschien aan om spits Romano Denneboom terug naar het Abe Lenstra Stadion te halen. De aanvaller weet nu al dat hij zeker zal vertrekken bij NEC Nijmegen.

Tegen Omroep Gelderland geeft Denneboom toe dat hij enige tijd geleden al met Heerenveen gesproken heeft. Ondertussen hoorde hij wel niets meer van de Friezen.

Een terugkeer naar Friesland van Romano Denneboom zou verrassend nieuws zijn want de NEC-spits vertrok er zes jaar geleden niet zonder slag of stoot. "Als ik naar Heerenveen terugmoet, dan stop ik met voetballen", liet hij nog optekenen in december van 2004. Denneboom speelde op dat ogenblik op uitleenbasis bij Willem II en verkaste daarna naar Nijmegen.

Heerenveen zou aan Denneboom denken voor volgend seizoen, maar de aanvaller zelf staat zeker niet weigerachtig tegenover een vertrek tijdens de winterstop. Voor Denneboom is het namelijk een uitgemaakte zaak dat hij uiterlijk na dit seizoen weggaat bij NEC. De club aan de Rijn wil echter Denneboom graag behouden, maar gesprekken om zijn contract te verlengen zijn op niets uitgelopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties