'Lyon denkt aan Trézéguet'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Lyon denkt aan Trézéguet'
Foto: © SC

Volgens verschillende Franse media zou Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Frans landskampioen Olympique Lyon, hebben laten weten dat hij een poging wil doen om David Trézéguet weg te plukken bij de Italiaanse tweedeklasser en gevallen grootheid Juventus Turijn. 

"We wachten af tot Nilmar terugkeert van zijn uitleenperiode bij Corinthians, maar we denken serieus aan een terugkeer van David Trézéguet op de Franse velden", aldus Aulas. Trézéguet zelf weet nog niet wat hij zal doen in de toekomst. "Zeven jaar bij Juventus spelen is veel en daar ben ik erg trots over", aldus de international.

Naast Olympique Lyon zouden ook AC Milan en Manchester United interesse hebben in Trézéguet. Op het einde van dit seizoen loopt het contract van de 29-jarige aanvaller af bij Juventus. "Ik ga sowieso nog niet praten met Juventus over een contractverlenging. Daarvoor is het nu nog te vroeg", aldus Trézéguet. Hij verwijst daarmee naar de derde plaats die zijn club nu bezet in de Serie B en die klassering verschaft nog geen rechtstreekse toegang tot de Serie A. 

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties