Trabzonspor diep in de zorgen

Emre Karayavuz

Trabzonspor draait alles behalve goed in de competitie. De laatste 6 wedstrijden in de competitie behaalde de ploeg maar 1 punt en zakt het steeds verder weg in de ranglijst.

Aan die reeks met slechte wedstrijden lijkt geen eind te komen vooralsnog, want er werd nu verloren uit bij Bursaspor. Al in de 2e minuut van de wedstrijd kwam Bursaspor op voorsprong via Frasineanu. In de 22e minuut was het weer Bursaspor nu via Burak Akdiº dat aan scoren toe kwam en tevens de uitslag voor rust bepaalde; 2-0 voor de thuisploeg.

Na rust kwam Ersen Martin bij Trabzonspor Marcelinho vervangen, die maar niet in vorm kan komen en zijn dramatische prestaties de eerste seizoenshelft voortzet. In de 47e minuut was het Ersen Martin die met Umut een combinatie aanging waaruit Umut uiteindelijk kon aanteken voor de aansluitingstreffer. Echter was Trabzonspor niet aan staat een vuist te maken in de resterende tijd van het duel. Het was Bursaspor dat in de 70e minuut nog de grootste kans kreeg maar gescoord werd er niet en zo eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor Bursaspor en heerst er nu een crisis in Trabzon.