Ronaldo hekelt positieve journalisten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ronaldo hekelt positieve journalisten
Foto: © SC

Ronaldo kwam afgelopen week nog eens positief in het nieuws nadat hij op het veld van Dynamo Kiev zijn club Real Madrid op het nippertje aan een gelijkspel hielp met twee doelpunten. Ronaldo kreeg bijgevolg goede kritieken maar de Braziliaan ergert er zich aan dat de Spaanse pers nu lyrisch is terwijl hij enkele maanden geleden nog de grond werd ingeboord door diezelfde mensen.

"Als je scoort, ben je de beste en scoor je niet, ben je te dik. Ik vind het belachelijk dat er zoveel over mijn gewicht wordt geschreven", aldus Ronaldo vandaag op een persconferentie.

Nu de Braziliaan nog eens zijn klasse heeft laten zien, kwam de Spaanse pers superlatieven tekort en titelden ze dat de koning terug was. De journalisten waren van oordeel dat Ronaldo een stuk fitter toonde en dat daarom ook zijn prestaties veel beter zijn. Nochtans zegt de aanvaller dat alle testresultaten en controles openbaar zijn en dat hij zich altijd probeert te verbeteren. "Met wat anderen voor de rest zeggen, hou ik geen rekening", besluit Ronaldo.

Ronaldo's drie goals, één tegen Athletic Bilbao en twee tegen Dynamo Kiev, komen er na een periode waarin de spits het bijzonder moeilijk had bij Real Madrid. Na het afgelopen WK in Duitsland waar Brazilië in de kwartfinale strandde, moest Ronaldo een knie-operatie ondergaan en het kostte hem vervolgens veel moeite om weer fit te raken. Bovendien kreeg hij er met Ruud Van Nistelrooy deze zomer een serieuze concurrent in de spits bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties