Inter wil verder met Mancini

Inter wil verder met Mancini
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Roberto Mancini ook volgend seizoen nog de oefenmeester van Inter Milaan zal zijn. Inter-voorzitter Massimo Moratti is tevreden en bracht dat ook naar buiten in de Italiaanse media.
 
“Het lijkt me logisch dat we verder gaan doen met Mancini. We hebben met hem een overeenkomst die enkel nog op papier moet gezet worden. Als Inter dit seizoen het kampioenschap weet te winnen, wordt het contract zelfs automatisch verlengd. Maar ook als we geen kampioen worden, hoeft Mancini zich absoluut geen zorgen te maken”, aldus de oliebaron.
 
Onder de leiding van Mancini doet Inter het uitstekend in de Serie A en de Champions League. Desondanks werd er in de Italiaanse sportmedia druk gespeculeerd over een mogelijke overgang van Chelsea-coach José Mourinho naar de nerazzuri aan het einde van dit seizoen.
 
Mancini kwam naar San Siro twee jaar geleden om er Alberto Zaccheroni op te volgen die er zijn ontslag had ingediend. In april van dit jaar nog dreigde Mancini nog op te stappen bij Inter toen boze supporters de eigen spelers op de luchthaven van Milaan hadden aangevallen toen de ploeg verloor op het veld van staartploeg Ascoli.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties