Terry baart Mourinho zorgen

Terry baart Mourinho zorgen
Foto: © SC

De Engelse international John Terry is geblesseerd en moet binnenkort onder het mes. Dat liet Chelsea-coach José Mourinho weten na de competitiewedstrijd van gisteren tegen FC Reading (2-2, nvdr).

Terry, rots in de branding van de Chelsea-verdediging, kampt met rugklachten en speelde twee weken geleden zijn laatste wedstrijd voor de Londenaren tegen Newcastle United. "Ik wil John zo snel mogelijk terug in het team. De medische staf zal binnenkort een beslissing moeten nemen. Een operatie behoort tot de mogelijkheden, maar dan zal er wel snel beslist moeten worden", aldus Mourinho.

Chelsea krijgt de laatste weken nogal wat tegendoelpunten te slikken en dat baart Mourinho zorgen. "Ik heb geen idee wanneer Terry weer inzetbaar zal zijn. Misschien over drie dagen, drie weken of drie maanden. Als je naast Petr Cech ook nog eens John moet missen, dan wordt het probleem toch erg groot. We krijgen te veel doelpunten om de oren. Normaalgesproken krijgen we in drie opeenvolgende duels geen enkel tegendoelpunt binnen, maar nu zijn het er plots zes in drie duels", aldus de Portugese oefenmeester.

Na het gelijkspel gisteren op Stamford Bridge tegen Reading en de overwinning van Manchester United tegen Wigan Athletic is de achterstand van The Blues op The Mancunians weer opgelopen tot vier eenheden.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties