Roeder maakt einde aan gissingen rond Crouch

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Roeder maakt einde aan gissingen rond Crouch
Foto: © SC

In de Engelse media gonsde het van de geruchten dat Glen Roeder, manager van Newcastle United, graag spits Peter Crouch naar het St. James’s Park zou halen. De manager zelf heeft echter een einde gemaakt aan al die speculaties op Skysports waar hij bevestigde dat Newcastle geen bod heeft gedaan op de Liverpool-speler.
 
De boomlange Crouch speelt de laatste tijd weinig bij Liverpool omdat coach Rafael Benitez er graag roteert. Verschillende Engelse media dachten te weten dat Crouch om die reden een transfer overweegt en Newcastle United was de grootste kandidaat-overnemer.
 
Newcastle moet hoe dan ook op zoek naar aanvallende versterking want Shola Ameobi en Michael Owen zijn nog steeds geblesseerd en Giuseppe Rossi keert terug naar Manchester United. Dus zou er toch een plaats kunnen vrijkomen voor Crouch. "Crouch is een speler van Liverpool en over spelers van andere clubs praat ik niet. Ik denk niet dat Rafael Benitez daar tevreden zou mee zijn. Op dit moment zijn het allemaal speculaties en het zou mij zeer verbazen dat Crouch na de wintertransferperiode bij Newcastle zou spelen", besluit Roeder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties