Kemphanen mogen rekenen op fikse schorsing

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kemphanen mogen rekenen op fikse schorsing
Foto: © SC

Er staat de kemphanen Carlos Diogo en Luis Fabiano een stevige schorsing te wachten. In de slotfase van de partij tussen Real Zaragoza en FC Sevilla (2-1, nvdr) gingen de twee mekaar te lijf. Beiden werden door de scheidsrechter terecht met een rode kaart van het veld gestuurd.

Na afloop van de partij verklaarde Diogo dat hij Luis Fabiano per ongeluk neerlegde over de achterlijn. Diogo wou dat de Sevilla-spits ook duidelijk maken maar Luis Fabiano wilde dat niet geloven.

De twee stonden een tijdje hoofd aan hoofd tot Diogo plots uithaalde en Luis Fabiano bijna ging liggen. Wat volgde was een haast hilarisch te noemen. Boksend, maar zonder elkaar te raken, gingen de Uruguayaanse verdediger van Zaragoza en de Braziliaanse aanvaller van Sevilla met elkaar op de vuist.

Resultaat na het schouwspel was dat Luis Fabiano zijn jukbeen met ijs moest laten behandelen en groggy terug naar Andalusië moest. Beide clubs denken dat hun spelers een straf te wachten staat van zo'n drie tot vijf duels. Beelden van de knokpartij kunt u bekijken op de website van de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties