Stevens straks weg bij Roda JC

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Stevens straks weg bij Roda JC
Foto: © SC

Op het einde van dit seizoen zal Huub Stevens stoppen als trainer van Roda JC. Dit heeft de coach vanochtend bekendgemaakt. Stevens werd in 2005 als een verloren zoon terug naar Kerkrade gehaald na een jarenlang verblijf in Duitsland.

Stevens zit met wat frustraties. Hij vindt dat de club te weinig progressie heeft gemaakt. Volgens Roda-directeur Huub Narinx is het besluit van Stevens een gevoelskwestie. Narinx denkt dat Stevens gedurende de kerstperiode eens alles op een rijtje heeft gezet en dat hij daarin tot de conclusie is gekomen om na afloop van het huidige seizoen afscheid te nemen van de club.

Onder de leiding van Huub Stevens kwam Roda JC vorig seizoen uit op een achtste plaats in de Eredivisie. Momenteel staat de ploeg op een twaalfde plaats en dat is toch onder de verwachtingen. Nu Stevens besliste om straks weer uit Kerkrade te vertrekken, lijkt het er op dat er een nieuw avontuur in Duitsland zit aan te komen. Borussia Dortmund toonde al interesse in de oefenmeester die eerder al Schalke 04, Hertha BSC Berlijn en 1.FC Köln onder zijn hoede had.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties