Utrecht wil weer praten met Braafheid

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Utrecht wil weer praten met Braafheid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Utrecht wil verdediger Edson Braafheid graag behouden. De club uit de Domstad heeft aan de speler gevraagd om nog eens te praten. "Ik hoop uit de grond van mijn hart dat we nog zaken met Braafheid kunnen doen. Wij als FC Utrecht vinden dat we alles uit de kast moeten halen om kapitaalsvernietiging te voorkomen", aldus voorzitter Jan Willem van Dop in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Op het einde van dit seizoen loopt het contract van Braafheid af. Dat wil zeggen dat de linksachter gratis kan vertrekken. Utrecht wil dat voorkomen en daarom wil het opnieuw spreken met Braafheid. Eerdere gesprekken over een contractverlenging zag de club op niets uitdraaien. Braafheid nam tijdens de onderhandelingen een afwachtende houding aan en dat was de reden voor Utrecht om het aanbod in te trekken. Maar nu ligt diezelfde aanbieding weer op de onderhandelingstafel. "Dit is een heel nette aanbieding waar we aan vast houden. Maar het moet wel van twee kanten komen: ook het kamp-Braafheid moet dit willen", aldus van Dop. 

Utrecht zou wel nog een transfersom krijgen als Braafheid nog tijdens deze maand vertrekt. Landskampioen RSC Anderlecht heeft al interesse getoond, maar maakte die nog niet concreet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties