Crouch breekt zijn neus

Dirk Pieters

Het ziet er naar uit dat Liverpool-aanvaller Peter Crouch even moet opletten met het koppen op ballen. De spits van de Engelse club viel zaterdagmiddag uit in de wedstrijd tegen Sheffield United (4-0). De boomlange aanvaller bleek bij een actie zijn neus te hebben gebroken.

Crouch moest zaterdagmiddag al na 23 minuten vervangen worden. Bij een corner werd de Engelsman geraakt door zijn directe tegenstander, met een gezicht vol bloed als gevolg. Dirk Kuyt, die aanvankelijk rust was gegund, verving Crouch.

Volgens coach Rafael Benitez valt de schade mee: "Crouch heeft zijn neus gebroken en is gehecht, maar het is niet ernstig. Ik heb hem na de wedstrijd nog gesproken en hij was in orde. Hij moet nu wel even uitzien met duels aan te gaan."