Valencia moet Morientes missen tegen Chelsea

Kristof Blomme
| 0 reacties
Valencia moet Morientes missen tegen Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valencia zal het een poosje moeten stellen zonder aanvaller Fernando Morientes. De spits liep een schouderblessure op in de interland tegen Ijsland. 

Woensdag won Spanje nipt met 1-0 van Ijsland. Dankzij deze zege doen de Spanjaarden weer helemaal mee in groep F. Slecht nieuws was er echter voor aanvaller Morientes. Vlak voor de pauze schoot de schouder van de 30-jarige speler uit de kom. Hij kon niet meer verder en werd vervangen door Torres

Bij Valencia rekent men op een afwezigheid van drie tot vier weken van de aanvaller. Het was immers niet de eerste keer dat hij problemen kende met de schouder. De zone rond het gewricht zou instabiel zijn, waardoor hij meer tijd nodig heeft om helemaal te herstellen. De blessure komt op een slecht moment voor Valencia. In de Primera Division moet er nog een felle strijd uitgevochten worden voor een plaats in de Champions League. Bovendien staat er binnenkort een dubbele confrontatie met Chelsea op het programma in de Champions League. Allicht moet Morientes beide duels missen.

            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties