Leegloop dreigt voor Nantes

Ruben Claesen
| 0 reacties
Leegloop dreigt voor Nantes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat eerder Luigi Pieroni had aangegeven niet in de Ligue 2 te willen gaan voetballen, heeft nu ook de het centrale verdedigingsduo te kennen gegeven liever te willen vertrekken. Franck Signorino en Mauro Cetto hebben de interesse opgewekt van ongeveer de helft van de eersteklasseploegen, wat niet vreemd is, aangezien de twee verre van een slecht seizoen speelden, ondanks de rode lantaarn die Nantes nog steeds draagt.
 
De 25-jarige Signorino kwam twee seizoenen geleden over van Metz voor één miljoen euro. Nantes hoopt nog zo’n twee à drie miljoen euro voor hem te vangen, te weten dat Lens, Saint-Etienne, Nancy, Bordeaux en Marseille (als Taiwo vertrekt) hem hoog op het verlanglijstje hebben. Hetzelfde geldt voor de eveneens 25-jarige Argentijn Mauro Cetto, alleen is in zijn geval niet bekend wie geïnteresseerd is.
 
FC Nantes Atlantique beseft maar al te goed dat een reeks lager betekent dat het ook andere normen moet hanteren wat betreft spelersmateriaal. Zo zou Yves Deroff, opgeleid bij Nantes en sinds vijf seizoenen voor Strasbourg spelend, dicht bij een overeenkomst voor volgend seizoen staan. Ook Nicolas Gillet, die bij Lens amper van de bank komt, zou wel eens de overstap kunnen maken naar Les Canaris.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties