Alex bevestigt vertrek bij PSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Alex bevestigt vertrek bij PSV
Foto: © SC

Wat eerder al werd geschreven en verteld door verschillende media, is nu ook bevestigd door Alex zelf. De Tank vertrekt bij de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven. Dat liet hij weten tegen het maandblad Elf.

"Er moeten nog een paar randvoorwaarden ingevuld worden, maar zeker is dat ik volgend seizoen niet meer bij PSV speel. Ik zal Eindhoven erg missen", aldus de verdediger. Het ziet er naar uit dat wie Alex volgend seizoen wil zien spelen een trip over het Kanaal zal moeten maken. Chelsea, de officiële eigenaar van Alex, kan overigens defensieve versterking goed gebruiken.

José Mourinho, de coach van de Londense vice-kampioen, liet al verstaan dat zijn voorkeur uitgaat naar het duo Ricardo Carvalho-John Terry, maar de spoeling is dun in de Chelsea-defensie en dus is de kans groot dat Alex vaak aan spelen zal toekomen. Als de overgang definitief in kannen en kruiken is, dan is de kans erg groot dat de Nederlander Khalid Boulahrouz Stamford Bridge zal moeten verlaten. De Nederlandse international werd al gelinkt aan PSV en Ajax en ook Bayern München ziet wel graten in een hereniging van de verdediger met Daniel Van Buyten. Beiden speelden in het seizoen 2005/6 samen bij Hamburg SV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties