Hagi nieuwe coach Steaua Boekarest

Hagi nieuwe coach Steaua Boekarest
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gheorghe Hagi zal volgend seizoen de troepen van Steaua Boekarest leiden. Voorzitter George Becali moest zaterdag op zoek naar een nieuwe coach omdat Cosmin Olaroiu inging op een lucratief aanbod van het Saoedi-Arabische Al-Hilal. Becali moest echter niet lang onderhandelen met Hagi en maandag heeft de Roemeense record-international al zijn eerste werkdag.
 
Olaroiu ging halverwege de campagne 2005/2006 aan de slag bij Steaua en leidde de club naar de landstitel, de Roemeense SuperCup en de halve finale van de Uefa Cup. Dit seizoen werd de Roemeense ploeg tweede in eigen land en werd het uitgeschakeld in de 1/16de finales van de Uefa Cup nadat het derde was geworden in de groepsronde van de Champions League.
 
Voor Hagi wordt Steaua Boekarest de vijfde ploeg in zijn trainerscarrière. Daarvoor stond hij al aan het hoofd van de Roemeense nationale ploeg, Buraspor, Galatasaray en Politehnica Timisoara. Enkel bij Galatasaray wist de 42-jarige coach succes te halen met het winnen van de Turkse beker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties