AZ dreigt Arveladze te verliezen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
AZ dreigt Arveladze te verliezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Shota Arveladze speelde even met het idee om te stoppen met voetballen, maar nu lijkt hij die gedachte te hebben laten varen. Maar dit wil nog niet zeggen dat de Georgiër volgend seizoen nog steeds het shirt van zijn huidige club AZ Alkmaar zal dragen.

De 34-jarige aanvaller zou in zijn contract een clausule hebben staan die hem in staat stelt te vertrekken uit het noorden van Nederland. "Shota hoeft niet per se weg maar hij kan wel verhuizen als hij iets anders wil. Bij AZ gaan er dingen veranderen en dan begint een mens al eens na te denken. AZ kocht tenslotte al Ari da Silva, een andere spits", aldus Rob Cohen, de zaakwaarnemer van Shota Arveladze, in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Momenteel zijn er nog geen geïnteresseerde clubs voor Arveladze. Cohen geeft alvast aan dat Arveladze waarschijnlijk niet zal kappen met de voetbalsport. "Ik denk niet dat hij zal stoppen. Afgelopen seizoen moest hij op zijn tandvlees spelen. Hij had moeite met het drukke programma en dan heb je gauw de neiging om er mee op te houden", besluit Cohen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties