De Keersmaecker: 'Heizel platgooien enige oplossing'

De Keersmaecker: 'Heizel platgooien enige oplossing'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De KBVB, dat gisteren een WK kantoor opende in Antwerpen, denkt eraan om de Heizel af te breken om er een nieuw stadion neer te poten. De locatie vlakbij het bondsgebouw en de ring is voor de bondsvoorzitter wel de gedroomde plaats.
 
“Voor ons is het sowieso de beste locatie. Vlakbij de autosnelweg, onze hoofdzetel van de bond en neem daarbij al die parkeerterreinen. Ons contract met de stad loopt tot 2008, hiermee willen we een signaal geven dat het huidige stadion niet meer conform met het huidige voetbal is”, zegt François De Keersmaecker.
 
“De Heizel omverwerpen is de enige oplossing, het Koning Boudewijnstadion vernieuwen voldoet niet. Er is momenteel een haalbaarheidsstudie aan de gang die onderzoekt of het mogelijk is dat een atletiekpiste onder de tribunes kan rollen voor voetbalwedstrijden.” Waar we intussen zouden spelen? “In stadions van de clubs uiteraard. Brugge, Luik, Antwerpen, Gent en Genk zijn alvast de steden die een groot stadion willen voorzien voor het WK, daar kunnen we in tussentijd eventueel ook terecht.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties