Ook Reggina start met monsterscore

K M
| 0 reacties
Ook Reggina start met monsterscore
Foto: © SC

Nieuwe coach Massimo Ficcadenti heeft zijn start bij Reggina niet gemist. In een eerste oefenwedstrijd wist zijn ploeg immers Val D’Ayas met 12-0 te verslaan en dit zonder de naar Manchester City vertrokken clubtopschutter Rolando Bianchi.
 
Grote man bij Reggina was Fabio Ceravolo die een hattrick lukte. Daarnaast wisten Simone Missiroli, Inacio Joelson en Jose Montiel twee maal de weg naar de netten te vinden. De andere doelpunten kwamen op de rekening van Nicola Amoruso, Benito Viola en Nickie Nielsen.
 
“Het was belangrijk om iedereen samen te zien na juist acht dagen training en om enkele interessante dingen uit te proberen,” wist Ficcadenti te vertellen. “We speelden met vier vanachter en drie op het middenveld en in de aanval. Het is te vroeg om te zeggen dat dit het systeem is dat we zullen gebruiken, maar het is geoefend met het oog op moeilijkere experimenten.”
 
Reggina: Campagnolo (46’ Novakovic), Miguel Garcia (46’ Alvarez), Modesto (46’ Barillà), Cascione (60’ Missiroli), Lanzaro (46’ Cherubin), Aronica (46’ Cosenza), Missiroli (46’ Pettinari), Vigiani (46’ Viola), Joelson (46’ Montiel), Cozza (46’ Ceravolo), Amoroso (46’ Nielsen)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties