Cássio verkast naar PSV Eindhoven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cássio verkast naar PSV Eindhoven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven heeft zich nu definitief versterkt met de jonge Braziliaanse doelman Cássio. Hij tekende bij de Nederlandse landskampioen een contract voor vijf seizoenen. Hij komt over van Grêmio Porto Alegre. Ook Benfica Lissabon was geïnteresseerd maar ving bot.

"Cássio is 1,95 meter lang en zeer atletisch. Hij heeft alle hoge ballen, maar is ook razendsnel bij de grond. Zijn uittrap is prachtig, zijn uitworp nog mooier. Niets voor niets werd hij door bondscoach Carlos Dunga al eens opgeroepen voor de nationale ploeg", aldus de gerenommeerde PSV-scout Piet de Visser in de krant De Telegraaf.

Cássio heeft nog geen officiële interlands gespeeld maar is wel de vaste doelman bij de U-20 van Brazilië. Met dat team was hij overigens nog aan de slag op het WK voor spelers onder de twintig jaar in Canada. Dat toernooi was voor de Brazilianen een teleurstelling want Brazilië werd in de achtste finale al uitgeschakeld door Spanje. Cássio wordt bij PSV de derde doelman na zijn landgenoot Heurelho Gomez en Bas Roorda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties