Mudingayi scoort voor Lazio

K M

Lazio blijft oefenwedstrijden winnen als voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar vooral als voorbereiding op de derde voorronde van de Champions League. De Romeinse ploeg oefent dan ook niet tegen Italiaanse amateurs, maar tegen ploegen die enige tegenstand kunnen leveren.

Nadat afgelopen weekend West Ham United met 2-0 werd verslagen, werd dinsdag de Oostenrijkse tweedeklasser Kapfenberg geklopt. Gaby Mudingayi opende de score na 11 minuten terwijl nieuwkomer Simone Del Nero in de 25ste minuut de voorsprong verdubbelde. In een wedstrijd die slechts 60 minuten duurde en waarin de spelers aan bod kwamen die zaterdag niet speelde, verkleinde Diego Rottensteiner even later de achterstand, maar verder kwam de Oostenrijkse ploeg niet. Woensdag staat er weeral een oefenwedstrijd op het programma, ditmaal tegen het Iraanse Peikan, een club uit Teheran.