Ronaldo is in België bij dokter Martens

Ronaldo is in België bij dokter Martens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronaldo is donderdag in België gearriveerd. In gezelschap van dokter Jean-Pierre Meersseman, hoofd van het befaamde Milan-lab, brengt de spits van AC Milan een bezoek aan professor Martens. De Braziliaanse aanvaller sukkelt met een blessure waarvan men eerst niet wist welke het was en die nu blijkt langer aan te slepen dan normaal. Daarom zal Ronaldo een kleine operatie ondergaan in Antwerpen bij Martens die eerder al Filippo Inzaghi en Paolo Maldini op zijn operatietafel had.
 
Meersseman legt uit waarom de opinie van Martens noodzakelijk is: “Op 8 augustus hebben we Ronaldo onderzocht en vastgesteld dat hij een verrekking van de eerste graad had. Het was echter niet goed zichtbaar dus hebben we hem na enkele dagen opnieuw onderzocht. Toen hebben we vastgesteld dat hij een verrekking van de tweede graad had en dus een vier-tal weken buiten strijd zou zijn. Het herstel duurt echter langer dan voorzien, maar we zijn er nog altijd van overtuigd dat hij op 15 september tegen Siena kan spelen.”
 
“Om echter zeker te zijn van onze diagnose hebben we dokter Martens geconsulteerd om een tweede opinie te vragen zonder onze gegevens aan hem door te geven. Hij kwam tot dezelfde conclusie als ons en dat is een verrekking in de tweede graad. Ik heb toen aan Ronaldo voorgesteld om bij dokter Martens een kleine operatie te ondergaan en daarom zijn we vandaag in Antwerpen. Ik weet niet of dokter Martens de beste specialist ter wereld is, maar hij is zeker één van de besten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties