'Reading wil een terugkeer van Sidwell'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Reading wil een terugkeer van Sidwell'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Reading zou graag Steve Sidwell terughalen. De rossige middenvelder verliet op het einde van vorig seizoen transfervrij The Royals voor Chelsea FC. In Londen kent Sidwell een moeilijke tijd want hij komt er amper aan spelen toe. 

Na het vertrek van José Mourinho ziet het er ook niet naar uit dat er iets aan zijn situatie zal veranderen. Diens opvolger Avram Grant heeft al intern aangegeven dat een aantal spelers beter een andere club beginnen zoeken. De kans is niet gering dat Sidwell één van die spelers is.

Reading-manager Steve Coppell heeft al meteen gereageerd. Hij wil het team in januari versterken en noemde meteen de naam van Sidwell. In de krant Daily Star geeft hij aan hem heel erg graag terug te halen uit Londen. Reading bekleedt momenteel de zestiende plaats in het klassement van de Premier League.

Coppell heeft trouwens geen medelijden met Sidwell. "Nee, ik voel niet met hem mee. Het is misschien ironisch dat hij daar niet tot spelen toe komt terwijl wij hem hier erg graag die wedstrijden willen bieden. Maar dingen gaan nu eenmaal zoals ze gaan", aldus Coppell.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties