Terry valt af met een knieblessure

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Terry valt af met een knieblessure
Foto: © SC

Bij Estland zullen ze misschien opgelucht ademhalen want Engeland zal John Terry niet kunnen opstellen in hun onderlinge confrontatie in het kader van de EK-kwalificatiecampagne. De Chelsea-verdediger heeft namelijk een knieblessure opgelopen tijdens de training. Hij wordt vervangen door Sol Campbell.

Steve McClaren, de Engelse selectieheer, was oorspronkelijk ook al van plan om Terry wat rust te gunnen. De verdediger moet namelijk vrezen voor een gele kaart en dan zou hij de erg belangrijke wedstrijd in Rusland aan zich voorbij moeten laten gaan. Onlangs brak Terry ook zijn jukbeen waardoor hij met een speciaal masker zou moeten spelen.

Engeland bezet momenteel de tweede plaats in Groep 5. Het heeft drie punten minder dan groepsleider Kroatië en twee punten meer dan rechtstreekse rivaal Rusland. Drie speeldagen nog moeten afgewerkt worden maar er wordt alvast uitgekeken naar volgende woensdag wanneer Rusland en Engeland elkaar in Moskou ontmoeten. Enkel de eerste twee plaatsen zich voor het EK van volgend jaar in Oostenrijk en Zwitserland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties