Vincken verlengt contract

Vincken verlengt contract
Foto: © SC

ROTTERDAM – Tim Vincken zal nog een tijdje te zien zijn in het rood en wit van Feyenoord Rotterdam. Hij had nog een contract tot medio 2009, maar dat wordt nu met een jaar verlengd tot 30 juni 2010. Een duidelijk teken van vertrouwen in de flankspeler, want Vincken revalideert momenteel van een zware blessure.
“Dit voelt als een steun in de rug”, wist Vincken te melden. “Het gaat al een stuk beter met me dan op het moment dat ik geblesseerd raakte. Ik heb de knop omgezet en concentreer me op mijn revalidatie. Dat ik juist op dit moment mijn contract verleng, geeft me een prettig gevoel. Het is fijn het vertrouwen van de club te voelen.”
“Tim gaat op dit moment door een moeilijke periode heen,” legt technisch directeur Peter Bosz uit. “Als oud-voetballer weet ik hoe het is om terug te komen van een blessure en direct weer geblesseerd te raken. Mentaal is dat verschrikkelijk zwaar. Als je door de blessures heen kijkt, zie je dat Tim een groot talent is die op dit niveau uit de voeten kan. Dat vertrouwen wilden wij laten blijken. Wij geloven in zijn talent.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties