Cruz wil carrière bij Inter afsluiten

Cruz wil carrière bij Inter afsluiten
Foto: © SC

MILAAN – Julio Ricardo Cruz heeft aangegeven dat hij zijn carrière wil afsluiten bij Inter. Eer de Argentijnse aanvaller stopt, wil hij wel nog tal van prijzen winnen. Cruz kijkt ook verder dan zijn neus lang is en heeft ook al een opvolger op het oog.
 
“Ik voel mij hier thuis en wil mijn carrière afsluiten bij Inter,” verklaarde Cruz. “We blijven het sterkste Italiaanse team en ons eerste doel is het winnen van de Champions League. Wij kunnen alles winnen dus wil ik ook het Wereldkampioenschap voor Clubs winnen.” Cruz maakte in de zomer van 2003 de overstap naar de Milanese club die Bologna toen 9,5 miljoen euro betaalden. De spits, die vaak gebruikt wordt als supersub, heeft nog een contract tot 30 juni 2009 en wist dit seizoen al driemaal te scoren in vier competitiewedstrijden.
 
De Argentijn denkt echter ook aan de toekomst van zijn ploeg en heeft zijn oog laten vallen op een jonge landgenoot als zijn opvolger. “Hij is 19 jaar en een fenomeen,” wist Cruz over hem te melden. Het betreft hem Diego Buonanotte die momenteel actief is bij River Plate.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties