Montolivo langer bij Fiorentina

Montolivo langer bij Fiorentina
Foto: © SC

FIRENZE – Fiorentina is er in geslaagd om Riccardo Montolivo langer aan zich te binden. De 22-jarige middenvelder, die woensdag zijn debuut maakte voor de Italiaanse nationale ploeg, heeft een nieuw contract ondertekend tot 30 juni 2012.
 
“Dit is altijd mijn intentie geweest en het is spijtig dat ik niet de mogelijkheid had om bij te tekenen tot 2013,” wist Montolivo te zeggen. “Ik ben heel tevreden over de samenwerking met de club en de ploeg. Ik voel ook dat de mensen van Firenze mij graag hebben en mij naar waarde kunnen schatten. Er was nooit een gebrek aan aanmoedigingen en glimlachjes. Wij verwerven allen meer maturiteit zodat we kunnen streven naar iets belangrijks.”
 
Montolivo leerde de knepen van het vak kennen bij Atalanta Bergamo, maar verliet die club in de zomer van 2005 voor Fiorentina. Daar groeide de middenvelder uit tot een vaste waarde in de ploeg van Cesare Prandelli. Dit seizoen speelde hij al mee in vijf competitiewedstrijden en wist hij éénmaal de weg naar de netten te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties