'Onvrede groeit bij PSV'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Onvrede groeit bij PSV'
Foto: © SC

Het zijn woelige tijden bij PSV Eindhoven na het vertrek van trainer Ronald Koeman naar Valencia. Sindsdien verloor de landskampioen in de competitie van Heerenveen en in de Champions League van Fenerbahçe. Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf werden bepaalde keuzes van interim-coach Jan Wouters niet gewaardeerd door een aantal spelers. 

De ontevreden spelers zouden Kenneth Perez, Danny Koevermans, Mike Zonneveld, Ismail Aissati en Otman Bakkal zijn. Alleen om het feit dat Wouters als een 'zeer aardige man' wordt omschreven, is er door deze spelers nog geen openlijke kritiek geuit. 

Perez is ontevreden omdat hij zowel tegen Heerenveen als tegen Fenerbahçe gewisseld werd. Na de wedstrijd probeerde de Deen zich in te houden maar verklaarde toch hoe Danny Koevermans moest toezien hoe Bakkal naar de spits werd geschoven in Friesland, terwijl Tommie Van der Leegte de voorkeur kreeg op Bakkal in Istanbul.

Algemeen directeur Jan Reker heeft ondertussen aangekondigd dat de nieuwe trainer van PSV na het duel tegen AZ Alkmaar zal worden gepresenteerd. Mocht Wouters niet kunnen winnen van AZ, dan zal hij de geschiedenis ingaan als de enige coach die geen enkele wedstrijd met PSV kon winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties