Milan onder de indruk van Pato

Kristof Blomme
| 0 reacties
Milan onder de indruk van Pato
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf januari mag de Braziliaan Alexandre Pato uitkomen voor AC Milan. Op training maakte de pas 18-jarige speler alvast al een enorme indruk. 

De kans is groot dat AC Milan na Kaka opnieuw een Braziliaans goudhaantje in handen heeft met Alexandre Pato. Hij werd deze zomer overgenomen van Internacional voor 22 miljoen euro. Aangezien hij op het moment van registratie, hij werd pas in september 18 jaar, nog minderjarig was mocht hij nog niet aantreden voor de Rossoneri. In januari, wanneer de transfermarkt opnieuw opent, kan hij wel opgesteld worden. 

Hoewel hij nog geen enkele officiële wedstrijd speelde maakte hij wel al een geweldige indruk op training en in oefenmatchen. Coach Ancelotti is lyrisch over de aanvaller. "Dat hij beter is dan Ronaldinho bevestig en onderschrijf ik. Oordelen over hem is simpel: hij is een fenomeen. Hij is indrukwekkend snel, schiet hard, heeft een goede coördinatie en heeft gevoel voor de goal. Wat kun je meer vragen van een aanvaller?" De kans is dus groot dat er binnenkort een nieuwe ster schittert aan het voetbalfirmament als we Ancelotti mogen geloven.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties