Sao Paolo wil Adriano huren

Sao Paolo wil Adriano huren
Foto: © SC

Adriano wordt waarschijnlijk in één van de komende dagen naar Brazilië gestuurd om er in een speciaal ziekenhuis te werken aan zijn depressie. Om zich ook in conditie te houden, zal de spits van Inter gebruik maken van de faciliteiten van Sao Paolo. Die club heeft echter nog andere plannen met de aanvaller.
 
“We hebben het licht op groen gezet zodat Adriano hier zijn conditie kan onderhouden”, weet de manager van Sao Paolo, Joao Paulo de Jesus Lopes, te melden. “We zullen hem met veel enthousiasme verwelkomen omdat dat deel uitmaakt van onze filosofie. We zouden graag hebben dat Adriano minstens enkele maanden bij ons blijft. Op zijn minst tot midden 2008 zodat hij kan meespelen in de Copa Libertadores.”
 
Daarmee lijkt de soap rond Adriano verre van afgelopen. Alles begon anderhalf jaar geleden toen de vader van de spits overleed. De Braziliaan kon daar moeilijk mee omgaan en stortte zich op het nachtleven en de drank. De ene depressie volgde de andere op en Adriano geraakte nog amper aan spelen. In oktober kreeg hij wederom zijn kans van coach Roberto Mancini, maar toen hij slecht reageerde op een wissel lijkt een scheiding tussen club en speler onafwendbaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties