Koeman stelt orde op zaken bij Valencia

Kristof Blomme
| 0 reacties
Koeman stelt orde op zaken bij Valencia
Foto: © SC

Valencia beleeft dit seizoen een grote crisis. Om uit de impasse te geraken besliste trainer Koeman om oudgedienden Cañizares en Albelde uit de ploeg te zetten.

Het gaat niet goed met Valencia dit seizoen, dat is het minste wat we kunnen zeggen. De Spaanse club eindigde in de Champions League allerlaatste in de groep met Chelsea, Schalke 04 en Rosenborg en moest hierdoor het Europese toneel vroeg verlaten. 

Ook in de competitie loopt het niet helemaal goed. In de laatste vier wedstrijden werd amper één punt gepakt. Het leed al zeven nederlagen, waarvan vijf in het eigen Mestalla. De toppers tegen Real Madrid en Barcelona werden verloren met respectievelijk 1-5 en 0-3. Valencia is zevende in de Primera Division en telt een achterstand van 13 punten op leider Real Madrid. 

Om uit de impasse te geraken besliste trainer Ronald Koeman, die eind oktober PSV verliet voor de Spaanse club, om ervaren rotten Santiago Cañizares en David Albelda uit de ploeg te zetten. Zij speelden al respectievelijk tien en negen seizoenen voor de club. Koeman ziet, naar eigen zeggen, jongere spelers die geschikter zijn om de boel te veranderen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties