Cañizares en Albelda willen contract ontbinden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cañizares en Albelda willen contract ontbinden
Foto: © SC

Santiago Cañizares en David Albelda willen straks transfervrij FC Valencia verlaten. Ze zijn op een zijspoor geraakt nadat de nieuwe trainer Ronald Koeman hen uit de A-kern had gezet

Noch doelman Santiago Cañizares noch verdediger David Albelda willen nog langer voor FC Valencia voetballen. Ze zien voor zichzelf geen toekomst meer in de sinaasappelstad. Beide spelers die door de Nederlandse trainer Ronald Koeman uit de A-kern werden gegooid, hopen dat hun contract ontbonden kan worden.

Ronald Koeman wil Valencia een nieuw gezicht geven en na enkele blunders van bovenstaande spelers kregen zij te horen dat ze niet langer meer in de plannen passen van de Nederlander. Cañizares heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen terwijl Albelda nog een verbintenis heeft tot de zomer van 2011. De zaakwaarnemer, voor beide spelers gaat het om dezelfde man, heeft aan het bestuur van de club laten weten dat een contractontbinding de beste oplossing is. Het is nog niet geweten hoe het bestuur van Valencia daarop heeft gereageerd.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties