Dembélé kijkt uit naar Spelen

Rita De Meyer
| 0 reacties
Dembélé kijkt uit naar Spelen
Foto: © SC

2008 wordt een speciaal jaar voor het Belgische beloftenteam. De jonge Duivels trekken komende zomer immers naar Peking om daar deel te nemen aan de Olympische Spelen.

Het moet hoogtepunt worden van het Belgische voetbaljaar. Als er niks fout loopt, is ook AZ-aanvaller Moussa Dembélé er straks bij. 

"Eerlijk gezegd besef ik niet goed wat dat inhoudt, zo'n olympisch toernooi", legt Dembélé uit in 'Het Laatste Nieuws'. "Ik kijk er nooit naar en heb dat vroeger ook nooit gedaan. Omdat het mij niet interesseerde. Maar ik hoor alleen maar dat het een unieke ervaring is - het zeldzaamste wat je als voetballer kan meemaken, daarom dat ik zoveel zin heb. Als de loting een beetje meezit, mogen we misschien voetballen tegen grote landen als Brazilië en Argentinië - super! Als ik ook hoor wie er allemaal wil komen. "

"Hier in Nederland zeggen alle grote spelers, van Seedorf tot Van Nistelrooy, ja zélfs Kluivert, dat ze willen deelnemen. Dat maakt het voor mij allemaal nog aantrekkelijker. En de Spelen vinden plaats in een mooi land: China. Ik ben er nog nooit geweest. Echt, ik zou het supersneu vinden als ik dit moet missen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties