Camp Nou vanaf juni te huur voor 40.000 euro

Thomas Dubois
| 0 reacties
Camp Nou vanaf juni te huur voor 40.000 euro
Foto: © SC

Alles is goed genoeg om geld te verdienen, dat denken ze ook bij FC Barcelona waar het binnenkort mogelijk is om het stadion te huren.

Goed nieuws voor diegene die er altijd al van gedroomd hebben om ooit eens in een groot stadion te spelen. Vanaf juni staat het stadion van FC Barcelona te huur. Voor een slordige 40.000 euro is het mogelijk om je voor een avond superster te voelen. Wat is er inbegrepen? Wel het basispakket is voorzien voor 35 spelers, verdeeld over twee teams. Die krijgen elk een officiële clubuitrusting, een foto als souvenir en een diploma. De club zelf zorgt voor een scheidsrechter en de huurders kunnen ook gebruik maken van het omroepsysteem. Als kers op de taart krijg je na afloop nog een cocktail aangeboden.
Barcelona mikt op bedrijven en organisaties voor het verhuren van z’n stadion. Naast de 40.000 euro voor de huur van het stadion en het basispakket zijn er nog extra’s, publiek bijvoorbeeld. Wie wil dat z’n vrienden het hele gebeuren zien, betaalt 60 euro per persoon. Inbegrepen voor hen is een rondleiding in het stadion en het volgen van de wedstrijd vanuit de loges. De officiële spelersbus kan gehuurd worden voor een slordige 800 euro. Voor een avondwedstrijd is er een extra bijdrage van 2.800 euro. Ten slotte kan het allemaal vastgelegd worden voor het nageslacht, want voor de prijs van 6.000 euro zijn er videobeelden van de wedstrijd te verkrijgen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties