KM Torhout denkt al aan volgend seizoen

Rombaux Gunther
| 0 reacties
KM Torhout denkt al aan volgend seizoen
Foto: © SC

Derdeklasser KM Torhout zit nog volop in de strijd om het behoud in 3de A, ondanks deze strijd maakt de club al werk van volgend seizoen.

KM Torhout heeft nog lang niet al zijn schaapjes op het droge, maar dat belet de club van trainer Didier Degomme niet om al werk te maken van de club die volgend seizoen tussen de lijnen zal staan. Maar liefst 12 spelers gaven hun akkoord voor een verlengd verblijf bij de West-vlamingen, waaronder middenvelder Angelo Paravizzini, die zijn contract met vier seizoenen verlengde. Torhout bevestigde eveneens zijn vertrouwen in de beide doelmannen, Bryan Kreeft en Brecht Laleman tekenden voor drie bijkomende seizoenen. Negen spelers verlengden hun contract met één seizoen, dat zijn Colpaert, Vandewaetere, Soetaert, Jaques, Vandewalle, Lavens, Yde, Devriendt en Devoldere.
Intussen raakte al bekend dat drie spelers de club zullen verlaten, Hoornaert trekt naar Koksijde terwijl Van Engelandt zijn geluk gaat beproeven in Boezinge, ook Damman zal de club aan het einde van het huidige seizoen verlaten.

Eerstdaags worden ook enkele nieuwkomers bekend gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties