Downing blijft Boro trouw

Tomas Taecke
| 0 reacties
Downing blijft Boro trouw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stewart Downing en Middlesbrough hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend. De 23-jarige international was bijna Teesider af, maar blijft nu nog vijf jaar langer bij de club van zijn hart.

Downing was op weg naar Tottenham en genoot ook de belangstelling van Everton. Zijn dagen aan de Riverside leken geteld, maar vrijdag ondertekende de flankspeler toch een nieuwe overeenkomst. 

"In het tussenseizoen was er veel getouwtrek met andere ploegen. Toch wilde ik hier niet vertrekken, en ben ik heel blij met deze nieuwe overeenkomst. Nu kan ik me weer volop op het voetbal concentreren, hetgeen waarvoor ik hier uiteindelijk ben. Het is mijn droom om mijn ambities waar te maken bij de club waarvoor ik als kind supporterde." 

Trainer Gareth Southgate is dolgelukkig: "Wat zeker heeft meegespeeld in de beslissing van Steward, is het feit dat we Afonso Alves hebben aangetrokken. Met de recordaankoop wil het bestuur de spelers tonen dat het bereid is om investeringen te doen en dat de club vooruitgang wil boeken. Steward is overigens een fantastische speler; hij is nog zeer jong en beseft vaak maar half hoe belangrijk hij wel is voor deze club."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties