Wedstrijdverslagen 3 prov B-O-VL van 17/02/2008

Hendrik De Vriesere

Middenmoot Zwijnaarde vloert Laarne-Kalken.De twee leidersploegen St.Denijs en Beervelde winnen met ruime cijfers, en onderaan de klassering wint T.Melle van Zaffelare.

Laarne Kalken - VC.Zwijnaarde 3-5

Een gehandicapte thuisploeg gaf twee goals voorsprong uit handen. De partij kantelde definitief toen K.De Cocker bij een fel betwiste tweede strafschop zijn twwede gele kaart pakte.

doelpunten : 13' De Cocker(1-0), 36' Dhont(2-0), 53' Meirlaen(2-1), 60' en 65' (D.De Boone strafschoppen) (2-3), 73' Y.Boone (2-4), 82' De smet (2-5), 88' Dhont (3-5).

Windeke - Azalea 1-1 (stopgezet na 50 minuten)

Na vijf minuten in de tweede helft werd de wedstrijd gestaakt; Door een elektriciteitspanne was de verlichting uitgevallen. De ref wachtte een halfuur en blies toen de match af.

De thuisploeg kwam on de eerste helft op voorsprong via Seeuws in de 26', net voor rust kon Lybaert vanop de stip de 1-1 vastleggen.

Heusden - Moortsele 3-2

Heusden was bijna in het verlies verdrongen op eigen veld, althans de 2-0 voorsprong via Marius(28') en Bracke in de 36 minuut konden de bezoekers nog voor rust de bordjes op gelijke hoogte brengen 2-2, met doelpunten van De Scheerder en Mehmi. Het was Bracke die in het begin van de tweede helft met zijn tweede goal van de middag toch de zege in Heusden houden, eindstand 3-2.

St.Denijs - Overmere 6-1

Het was een doelpunten festival op St.Denijs, de leider blikte Overmere in met vier doelpunten in de eerste helft. Na rust kon De Baets het eerreddende doelpunt maken voor de bezoekers, maar in de 60' en 78' liep St.Denijs verder uit in hun galawedstrijd met drie goals van Taveirne, eindstand 6-1

Doelpunten : 21' en 27' Taveirne 1-0,2-0, 36' Ritiere (3-0), 45' Vandevelde (4-0), 50' De Baets (4-1), 60' Taveirne (5-1) en in de 78' Vandevelde (6-1).

VSV.Gent - Heikant 2-4

De bezoekers profiteerden van zwak verdedigen bij VSV om reeds na tien minuten tweemaal te scoren. Van Trier kon nog voor de rust milderen maar via twee doelpunten van Christians namen de bezoekers de drie punten mee naar Zele.

Doelpunten : 5' Van Driessche (0-1), 10' Roelandt (0-2), 40' Van Trier (1-2), 60' Christians (1-3), 75' Bauwens (2-3), 80' Christians (2-4).

Beervelde - C.Melle 5-1

C.Melle kon in de eerste helft gelijke tred houden, wel was de thuisploeg beter in de afwerking want in de 20' scoorde Van Poucke 1-0 en drie minuten later verdubbelde Raman de score 2-0. Op het halfuur kon de De Meulemeester de aansluitingstreffer bewerkstellingen 2-1. Beervelde dwong na rust een ruime zege af met doelpunten van Lippens(50'), Raman(55') en Akbulut(80'), eindstand 5-1.

Oordegem - Serskamp 5-0

Nadat Serskamp enkele kansen had gemist nam de thuisploeg het heft in handen. In een sterke tweede helft werd een belangrijke zege vastgelegd.

Doelpunten : 41' Vagenende (1-0), 50' en 58' Everaert (2-0,3-0), 76' Stalpaert (4-0), 78' Lebuf (5-0).

T.Melle - Zaffelare 2-0

Tenstar herpakte zich na een zwakke eerste helft en won de match van de laatste kans. Vandenberghe (solo) en Vonck (vrijschop) scoorden kapitale goals in de tweede helft.

Doelpunten : 57' Vandenberghe (1-0), 75' Vonck (2-0).