Opwijk
KVK Westhoek
Datum: 02/03/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk zet Ieper eenvoudig opzij
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk zet Ieper eenvoudig opzij
Foto: © SC

Al begonnen de bezoekers niet onaardig aan de wedstrijd, toch werd Ieper vrij gemakkelijk puntenloos huiswaarts gestuurd.

Wouter Commeyne zorgde voor het eerste gevaar. Zijn vrijschop ging naast het Opwijkse doel. Abdel Sbaaiti verlengde een voorzet van Sven Gheeraert tot bij Gregory Capidis en  die kopte in de armen van Davy Vercruysse. Sbaaiti miste een omhaal op een vrije trap van Dimitri De Buyser maar kon toch zelf op doel trappen. Gregory Capidis kon de bal in doel verlengen. Kort voor de rust had Gunter Magits heel wat moeite met een vrije trap van Nicolas Techel.
 
Heel wat meer opwinding na de pauze en ook meer kansen. Lieven Van Hecke knalde een voorzet van Capidis op de eigen doelpaal. Even later verlengde Capidis een voorzet van Kamal Boujemaoui net naast. Een voorzet van Sbaaiti waaide onberoerd voorlangs. Toen Frederik Vanneste tegen zijn 2de gele kaart aankeek mocht De Buyser de vrije trap voor zijn rekening nemen. Doelman Peene weerde het leder af op het hoofd van Sbaaiti en Opwijk kon juichen. Kalukembi Koffi kreeg een mooie kans maar kon niet afwerken. Peene moest zich nog onderscheiden op een plaatsbal van Sbaaiti en een schot van Koen Tackaert.

KSK Opwijk
: Magits, De Boeck, Sbaaiti, De Groeve, Capidis (87’ Delahaye), De Greve, Boujemaoui, Camara, Pannecoucke, Gheeraert (77’ Tackaert) en De Buyser (73’ Koffi).

KVK Ieper: Vercruysse (41’ Peene), Ollivier, Van Hecke, Vanneste, Herinckx (70’ Rodriguez), Buyck, Lemoine, Commeyne (84’ Tavernier), Techel, Donche en Oplinus.
 
Doelpunten: 31’ Capidis (1-0) en 65’ Sbaaiti (2-0)