Rooney: "Dit is de beste competitie"

Tomas Taecke
| 0 reacties
Rooney: "Dit is de beste competitie"
Foto: © SC

Wayne Rooney gelooft er sterk in dat de Premier League het beste voetbal van Europa brengt. De spits van United denkt zijn thuisland nooit te verlaten.

Op de officiële site van de Premier League heeft Rooney zijn liefde geuit voor de domestieke competitie. De spits is erg gelukkig in Manchester en wil voorlopig niet op het Europese vasteland gaan spelen. 
"Het Engelse voetbal is veel verbeterd de laatste twee jaar. Dat wordt bewezen door de vele topspelers die door deze competitie aangetrokken worden," argumenteert de 22-jarige international. "Als Engelse spelers het elders willen gaan zoeken, versta ik die keuze. Ik ben er toch redelijk van overtuigd om in Engeland te blijven spelen," zegt de international. 

Rooney doet net als Chelsea met Manchester een gooi naar de treble. In de FA Cup speelt Manchester tegen Portsmouth zijn kwartfinale, in de competitie staat het nog één punt achter leider Arsenal. 
Europees plaatsten de Mancunians zich ten nadele van Lyon voor de kwartfinales van de Champions League. De kwalificatie van Chelsea en Arsenal, en het goede resultaat van Liverpool in de heenwedstrijd, zetten het standpunt van Wayne Rooney nog wat kracht bij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties