Juventus verstevigt derde plaats

Maarten Vandenabeele
| 1 reacties

Juventus liet zich niet verrassen in de inhaalwedstrijd tegen Parma. De Bianconeri wonnen makkelijk.

De thuisploeg nam onmiddellijk het heft in handen. Het eerste doelpunt viel net voorbij het kwartier: Bucci kwam op een hoge bal nogal ongelukkig uit en Trezeguet kon de bal op minder dan een meter van doel simpel binnentikken, 1-0. De Fransman stond wel buitenspel in de warrige fase, maar de leidende trio had het niet gezien. Palladino, na lange tijd nog eens aan de aftrap, verdubbelde de voorsprong na een mooie persoonlijke actie en heerlijk strak schot, 2-0 na 30 minuten.

In de tweede helft kwam er nog een doelpuntje bij: Tiago zette voor doel in de 77e minuut en Morrone nam zijn eigen doelman te grazen, 3-0. Couto kreeg vervolgens nog rood voor protest.

Voor Parma komt de nederlaag erg ongelegen: de Gialloblu blijven op een degradatieplaats staan.