Wedstrijdverslagen 3 prov B.O-Vl van de 28ste speeldag.

Hendrik De Vriesere

Het gaat er ook spannend aan toe. Want de kampioen is nog niet bekend. Beervelde won maar nipt op het terrein van Oordegem en de tweede in de stand St.Denijs won met ruime cijfers uit bij Heusden.Voor T.Mellle is het voorbij ze degraderen.

T.Melle - Heikant 2-4

De thuisploeg speelde een verdienstelijke eerste helft. Op het halfuur kwamen ze op winst met een doelpunt van Piens. Heikant kon nog net voor rust gelijkmaken via Gansbeke 1-1 bij de rust.

Na de pauze kantelde de partij in het voordeel van de bezoekers. Gansbeke maakte er in de 55' 1-2 van. In het slotkwartier kon Dierickx de score verdubbelen naar 1-4. T.Melle probeerde nog iets terug te doen maar kwam amper in de zestien.

Met een klein geluk konden ze toch nog milderen naar 2-4. Toen Meus de bezoekende doelman op de korrel nam en zou de eindstand kon vastleggen in de 75' 2-4. Dus een verloren zaak voor T.Melle die degradeert naar vierde.

Oordegem - Beervelde 0-1

Het was een evenwichtige partij maar met weinig kansen. Oordegem vondt de weg naar het doel niet, dat kon tevens zeggen van de bezoekers die met een 0-0 stand gingen rusten.

Na de rust zagen we een beter Beervelde die in de 54' op winst kwamen. Lyppens scoorde via de binnenkant van de paal. Het was een gevleide zege voor de leider op Oordegem 0-1 de eindstand.

Heusden - St.Denijs 0-4

Het waren de bezoekers die doorlopend de baas waren op het terrein. Heusden van zijn kant kwam in het stuk niet voor. Al in de eerste helft stond de tweede in de stand St.Denijs al op roze.

Met een hattrick van Deugoue 0-3. Heusden had de strijdbijl begraven en zo kon Taveirne er in de 70' de 0-4 eindstand op het bord zetten. Met nog twee wedstrijden te gaan telt St.Denijs drie punten achterstand op leider Beervelde.

Windeke - VSV.Gent 0-1

In de middenmoot van de reeks waren Windeke en VSV.Gent elkaar waardig. Beide ploegen dwongen enkele goede kansen af maar tot scoren kwamen ze niet.

In de tweede helft kregen de bezoekers een strafschop die werd omgezet door Simoens in de 58'. Windeke was op zoek naar de gelijkmaker maar Bangura faalde in de afwerking, eindstand 0-1.

Serskamp - Moortsele 1-1

Het was een evenwichtige partij die na negentig minuten de punten deelde. Het was een logische uitslag Moortsele zorgde voor de opeingstreffer in de 29' via De Mulder 0-1.

Maar na rust kon de thuisploeg de bordjes in evenwicht brengen door Baeyens, een mooie puntendeling 1-1 de eindstand.

VC.Zwijnaarde - Overmere 3-2

De thuisploeg begon zwak aan de partij daarvan kon Overmere de fouten in defensieve afstraffen met twee doelpunten van Dierick in de 1' en 22' 0-2 was tevens de ruststand.

In de tweede periode kwam Zwijnaarde beter uit de kleedkamer. Dit om zo snel mogelijk de achterstand goed te maken. Op nog geen vijf minuten tijd stonden de bordjes gelijk. In de 57' kon hun topschutter Davy Boone de aansluitingstreffer maken die kopte raak.

Ook Labeeuw pikte zijn doelpunt mee in de 60' stonden ze op gelijke hoogte 2-2. Met nog enkele minuten te gaan zette Davy Boone zijn broer op weg naar de beslissende treffer Y.Boone maakte er 3-2 van tevens de eindstand. Een verdiende zege voor VC.Zwijnaarde die op basis van de tweede helft de drie punten in eigen huis hield.

Laarne Kalken - C.Melle 1-1

De thuisploeg kwam gemotiveerd aan de aftrap. Toch kwamen ze op winst in de 20' kon Bauwens de openingsgoal maken.

Pech achtervolgde Laarne Kalken want daarna troffen ze driemaal het doelhout. C.Melle miste de gelijkmaker om een strafschop die ze niet wisten om te zetten.

Na de rust kopte De Meulemeester de 1-1 na 53' binnen. Ook werden nog twee spelers uitgesloten dit waren De Cocker en Babylon maar aan de eindstand kwam geen verandering 1-1 de eindstand een puntendeling dus.

Azalea - Zaffelare 0-4

Een zwakke thuisploeg kwam nooit in het spelbeeld voor. En de bezoekers werkte zo aan honderd procent af. In de 37' kon T.Thomas de score openen het was tevens de ruststand.

In de tweede helft kon Azalea ook geen vuist maken. Zaffelare trok door en konden nog driemaal scoren. In de 69' Dirk Thomas 0-2, 89' Hillaert 0-3 en in de slotminuut kon Bracke er nog 0-4 van maken de eindstand dus.