Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Sportpark Terschueren
Meldert zwaar onderuit bij Winkel Sport
Gentil Dossche

Meldert kon bij Winkel Sport aan de sterke eerste helft geen verlengstuk breien en ging nadien zwaar onderuit.

De wedstrijd was amper een paar minuten oud toen Steven Hilaerts een hoekschop van Hindricx voorbij Vandromme kopte. Rond het kwartier stuitte Ahmet Turk op de thuisportier. Bart De Valck hield Houthoofd van de gelijkmaker. Vandromme was attent bij een poging van De Troetsel.

De dubbele wissel aan de thuiszijde miste zijn effect niet in de 2de helft. Vanoosthuyse verlengde een hoekschop in doel. Korte tijd nadien was Meldert helemaal uitgeteld. Vierstraete omspeelde De Valck en het thuispubliek juichte. Met een afstandsschot vergrootte opnieuw Vierstraete de voorsprong. Nieuwe hoekschop en nu scoorde Duquesne. Een kwartier voor tijd legde Vierstraete met zijn 3de van de dag de eindcijfers vast.

Winkel Sport: Vandromme, Fleurman, Vansteenkiste (46’ Vierstraete), Verkinderen, Delporte, Houthoofd, Dupont, Schamp (81’ Vangheluwe), Duquesne, Cannaert en Boucherim (46’ Vanoosthuyse).

VB Meldert: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, Van Nyvel, Hilaerts, Hindricx (78’ Kudimbana), Paerewyck (78’ De Langhe), Turk, De Troetsel (78’ Tresignie) en Dellevoet.

Doelpunten: 4’ Hilaerts 0-1, 49’ Vanoosthuyse 1-1, 55’ en 66’ Vierstraete 2-1 en 3-1, 69’ Duquesne 4-1 en 76’ Vierstraete 5-1.