Meldert
VG Oostende
Datum: 04/05/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Oostendse doelman verhindert Meldertse zekerheid
Gentil Dossche
| 0 reacties
Oostendse doelman verhindert Meldertse zekerheid
Foto: © SC

Pas als Verbroedering Meldert volgende week een punt raapt in Lauwe is 4de klasse een zekerheid. Wordt er gefaald bij Lauwe, dan volgt onherroepelijk de barrage om het behoud.

Titelkandidaat Oostende moest de wedstrijd ondergaan maar kon rekenen op een sterke doelman Capelle. Dellevoet vond de bezoekende portier op zijn weg. Een kopbal van Hilaerts werd miraculeus weggewerkt. De rebound van Ahmet Turk was hetzelfde lot beschoren. Van der Leen vlamde een doorsteekpass van Syx over.
 
Onmiddellijk na de pauze kopte Hilaerts nipt over. Aan de overzijde bediende Verhaeghe de vrijstaande Rosseel en De Valck was kansloos. Meldert reageerde en Ahmet Turk vlamde de gelijkmaker binnen. Meldert bleef gaan voor de winst maar De Pauw kopte naast. Hilaerts en Dellevoet kwamen centimeters te kort op een voorzet van De Meyer. Kort voor affluiten strandde Turk op het been van Capelle.
 
VB MELDERT: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, Van Nyvel, Hilaerts, Kudimbana (76’ Paerewyck), De Pauw, Turk, De Troetsel (69’ Hindricx) en Dellevoet (87’ Tresignie).
 
VG OOSTENDE: Capelle, Lootens, Inghelbrecht (70’ Corveleyn), Verhaeghe, Vandelanoitte, Rosseel, Syx, Sinnaeve (72’ Markovic), Fremout, Van Der Leen (64’ Bultynck) en Van Holm.
 
Doelpunten: 48’ Rosseel 0-1 en 55’ Turk 1-1.