Joaquin maakt Koeman af in interview

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Joaquin maakt Koeman af in interview
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joaquin en Ronald Koeman bezondigden zich deze week aan een partijtje moddergooien in de Spaanse pers. Nadat de Nederlandse ex-trainer van Valencia Joaquin onder vuur nam, was het gisteren de beurt aan de dribbelvaardige Spanjaard om zijn gal te spuwen.

Ronald Koeman had eerder gezegd dat Joaquin dertig miljoen euro waard was, maar dat zijn rendement nog een dertig euro was. Dat is bij de Spaanse international in het verkeerde keelgat geschoten en in verschillende Spaanse media laat Joaquin dan ook optekenen dat het enige wat Koeman interesseerde in Spanje, de vijf of zes flessen wijn waren bij het avondeten zodat hij lekker warm naar bed kon.

Joaquin gaat trouwens nog verder. "Toen Koeman vertrok, is hij niet eens afscheid komen nemen van de spelers, terwijl hij toch lekker zes of zeven miljoen euro in zijn zakken is komen steken. Voro (de vervanger van Koeman, red) heeft in de vijf wedstrijden die hij overnam betere resultaten gehaald dan Koeman."

Joaquin is trouwens ook kwaad op Koeman omdat hij door hem niet geselecteerd is voor het EK dat over enkele weken begint. De Spaanse bondscoach Luis Aragones vond dat de flankaanvaller te weinig wedstrijden had gespeeld met Valencia dit seizoen. "Koeman is iemand die slechts over je schouder kijkt, maar nooit recht in je ogen, niks recht in je gezicht zeggen, terwijl ik dat wel deed", besluit een gedegouteerde Joaquin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties